Γενικη Συνέλευση “Αναγέννησης” και εκλογές 10/10/2021. Κάνουμε το σωματείο μας πιο δυνατό

Ένωση Ιδιοκτητών Καθαριστηρίων “Η Αναγέννηση” 

 Ελευσινίων 6, Μεταξουργείο 

 Site: www. Eik.gr, 

Τηλ 6970724845 

 Συνάδελφοι,                                                                                                                     1/10/2021 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ‘Ένωσης Ιδιοκτητών Καθαριστηρίων «Η Αναγέννηση» σας προσκαλεί στην Γενική Συνέλευση και στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου , που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Οκτώμβρη , και ώρα 10.00 πμ στην αίθουσα του Συλλόγου Εμπεσιωτών Αθήνας , Σαπφούς 16 κοντά στην Ομόνοια. 

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν επίσεις την Τετάρτη 13/10 (6.00-9.00), όπως και την Δευτέρα 18/10(6.00-9.00) στον ίδιο χώρο.

 Θέματα 

 1. Οι επιπτώσεις της πανδημίας και της νέας οικονομικής ύφεσης , οι διεκδικήσεις μας

 2. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός 

3. Επιλογή Κύριας Ομοσπονδίας 

4. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου 

Συνάδελφοι, 

 Πληρώσαμε πολλά όλα αυτά τα χρόνια, Αρκετά ματώσαμε , διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει. Εδώ και τώρα χρειάζονται άμεσα μέτρα ανακούφισης σε μόνιμη βάση. 

 Πως θα μπορέσουμε το επόμενο διάστημα να καλύψουμε τις ανάγκες της οικογένειας μας αν δεν διαγραφεί μέρος των χρεών μας ? 

Πως θα αντιμετωπίσουμε το νέο κύμμα ακρίβειας και ανατιμήσεων που ανεβάζει το κόστος παραγωγής μας ? 

Αν δεν απαλλαγούμε από τα βάρη σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία που δημιουργήθηκαν μέσα στην πανδημία ? 

Αν δεν επανέλθει άμεσα το αφορολόγητο όριο που να μας επιτρέπει να έχουμε ένα στοιχειώδες εισόδημα για την οικογενειά μας? 

 Όλα αυτά συνάδελφοι θέλουμε να συζητήσουμε στην Γενική μας Συνέλευση. Το πώς από κοινού θα παλέψουμε αυτά τα ζητήματα. Πως θα διεκδικήσουμε λύσεις μαζί με τους άλλους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους. 

 Αυτή η νέα κρίση πρέπει να μας βρει πιο δυνατούς, πιο οργανωμένους από πριν. Καλούμε κάθε συνάδελφο να πάρει μέρος στις συλλογικές διαδικασίες, Να ενισχύσει το σωματείο μας με την ψήφο του αλλά και με τη Συμμέτοχή στην διοίκηση. 

Στην Γενική μας Συνέλευση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας , οι αποστάσεις στα καθίσματα, η υποχρεωτική χρήση μάσκας. Η διαδικασία θα είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομη για αυτούς τους λόγους. 

 Να δυναμώσουμε το σωματείο μας. Να συμμετέχουμε μαζικά στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές.